Dutch ShipYard dependance in Antibes bij Wilmar Yachts

Dutch ShipYard is een samenwerkingsverband aangegaan in de refits van grotere zeil- en motorjachten met Wilmar Yachts, gevestigd aan 10 Avenue de la Liberation, 06600 Antibes.
 
De werf, bekend van de tijdloze klassieke range Puffin Yachts, Pepper Jacht Service, Refit Centre, Master Masten en Dutch Yacht Sales treedt sinds dit jaar naar buiten onder de naam Dutch ShipYard. “Onze klanten die rond de Middellandse Zee varen zijn gewend aan onze hoge kwaliteit  van werken, de degelijke materialen en producten die wij gebruiken bij reparaties en refits” zegt Michel Wollenstein, Algemeen Directeur van de Nederlandse werf. “Wij hadden behoefte aan een professioneel steunpunt in Zuid Frankrijk en dan kom je al gauw terecht bij één van de grootste jachthavens te weten Antibes. Het is dan een logische stap om aldaar een dependance te creëren en wij zijn bijzonder verheugd in de nieuwe samenwerking. Het kantoor te Antibes dient als springplank voor onze activiteiten aan de Zuid Franse kust”.   

Wilma Molhoek eigenaresse van Wilmar Yachts is aldaar ruim 10 jaar gevestigd en is gespecialiseerd in de Brokerage, New Construction en Chartering van  grote zeil-, motorjachten tot Mega Yachts: “Ik ken vrijwel alle Mega jachten en captains hier in de regio en het is daarom zeer interessant voor mijn klanten mijn dienstverlening uit te breiden met refits en reparatie mogelijkheden door de professionals van Dutch ShipYard”.

Dutch ShipYard wil zich focussen op het refit werk van Mega jachten en de verkoop van Puffin Yachts stimuleren. Wilmar Yachts is exclusieve dealer voor Puffin Yachts.
Kleinere refits en reparaties worden lokaal uitgevoerd door ervaren vaklieden van de Nederlandse werf, zodat jachteigenaren zich niet hoeven te bekommeren over de kwaliteit van het werk. Van offerte tot aan de oplevering van de werkzaamheden. Onder bekwame Nederlandse leiding dus op tijd en binnen het budget.

Voor grote refits zal het schip naar Enkhuizen moeten varen. Dit betekent dat de voordelen die de werf te bieden heeft qua kwaliteit, betrouwbaarheid, tijdsplanning en kosten van refit projecten opwegen tegen de transportkosten. Momenteel worden ook onderhandelingen gevoerd met enkele grote werven in Italië en Spanje om ruimte te huren voor de uitvoering van medium grote refits.

De  Puffin zeiljachten (tot 120’) zijn uitermate geschikt voor de Middellandse Zee. Architect Olivier van Meer tekende de nieuwe Puffin 65’ waarvoor reeds enthousiaste belangstelling bestaat.

www.dutchshipyard.nl

terug