Eindejaars Botenshow Klop Watersport met tien primeurs

Zoals gebruikelijk sluit Klop Watersport het jaar spetterend af met een botenshow. Ook dit jaar veel nieuws voor liefhebbers van watersport. Van alle merken staan de nieuwste modellen opgesteld. Ook is een geheel nieuw merk aluminium (tender) sloepen toegevoegd aan het toch al uitgebreide assortiment. In de showroom staan in totaal meer dan honderd boten. Ook op de show: Rüttchen Mercedes-Benz met de nieuwe modellen A-klasse. De boten zijn donderdag 27 en vrijdag 28 december te bezichtigen van 10.00 tot 22.00 uur en zaterdag 29 december van 10.00 tot 17.00 uur.

Bavaria heeft haar nieuwe lijn gecompleteerd door de introductie van de Bavaria 32 Sport en de Bavaria 29 Sport. Tevens staan de Bavaria 34 Sport en 38 Sport en 43 Hardtop in de showroom. De bijna complete nieuwe range sportcruisers voor het nieuwe modeljaar 2013 wordt ook tentoongesteld. Ook de lijn Antaris-sloepen is te bezichtigen, zoals de nieuwe Antaris Connery 20 tendersloep, Antaris Connery 22 en Antaris Connery 25, maar ook de nog steeds populaire Antaris 520 en als klapstuk de geheel nieuwe Antaris sixty6. Deze nieuwe, eigentijdse en stoere sloep zet de nieuwe trend. Ook de Maril-sloepen zijn goed vertegenwoordigd. Vrijwel de complete range is aanwezig. Te weten: Maril 570, Maril 625, Maril 650, Maril 725, de Maril 880 Cabin en de succesvolle Maril 795 tendersloep.

Wie droomde van een Chaparral, maar voor wie deze net iets te prijzig was, is er nu nieuw in Nederland de 18H20 en 19H20 SSIvan Chaparral. Deze nieuwe serie sportboten is zeer gunstig geprijsd en begint al vanaf 26.995 euro. Verder wordt bijna de hele serie tentoongesteld. Ook de eerste nieuwe Chaparral 257 ssx is te zien én de Chaparral 285SSX. Dit nieuwe model is uniek van ontwerp en indeling. Brig en Grand-rubberboten zijn al jaren een begrip. Deze rubberboten zijn scherp geprijsd en hebben toch een goede kwaliteit. Daarnaast zijn er veel keuzemogelijkheden voor Hypalon of PVC, verschillende kleurstellingen en kan worden gekozen uit een aantal opties, zoals een zonnebed, ingebouwde tank of een bimini-top. Bij Klop Watersport zijn de nieuwste modellen te bewonderen, zoals de Brig Navigator 570, de Brig Eagle 650, de Grand 370 NL Deluxe en de Grand 340 Deluxe. Quicksilver heeft een volledig nieuwe serie ontworpen. Dat heeft geresulteerd in prachtige, kwalitatief hoogwaardige console boten. Deze complete serie – zoals de 505 activ, 555 activ, 605 activ en 675 activ – zijn te bezichtigen in de showroom.

Nieuw in Nederland is de Bronson 25 aluminium tender. Het eerste model wordt in Hardinxveld geshowd. De Bronson 25 is afgeleid van zijn grotere broer, de Bronson 36, die is genomineerd als Boot van het Jaar 2013. Alles is mogelijk voor een zeer scherpe prijsstelling. Verder zijn de boten zelflozend en hebben ze een hoge rompsnelheid doordat ze licht zijn van gewicht, maar toch oersterk. Klop Watersport is gevestigd aan de Rivierdijk 34. Meer info: www.klopwatersport.nl.

terug