Boston Whaler 230 Vantage: Een Dual Console Whaler voor de watersport

Boston Whaler introduceert de Vantage Serie: De Boston Whaler 230 Vantage en de Boston Whaler 270 Vantage. Van oorsprong vooral bekend als onzinkbare visboten, introduceert Boston Whaler nu met deze ‘’Dual Console Boats’’ boten die vooral geschikt zijn voor ontspannen cruisen en watersporten met familie en vrienden maar ook voor  serieus vissen. De Vantage biedt, aldus Boston Whaler, de perfecte balans tussen comfort, gemak en luxe anderzijds de ongekende duurzaamheid en veiligheid waar Boston Whaler sinds jaar en dag bekend om staat.

Een van de meest opvallende nieuwe functies op de Vantage zijn de comfortabele zitplaatsen. Zo is er onder andere een comfortabele lounge zetel, die in verschillende posities verstelbaar is. Voorin de boot is er volop zitruimte met goede kussens. De achterbank is comfortabel door een hoge rugleuning, maar ook eenvoudig weg te klappen. Door de verbeteringen die Boston Whaler heeft toegepast is het verstellen van de zitplaatsen een stuk eenvoudiger geworden.

Watersportliefhebbers kunnen genieten van de watersport-toren, wakeboard beugels en een boarding ladder voor op de boeg. De Boston Whaler 230 Vantage is echter nog steeds geschikt voor de serieuze visser en heeft een breed aanbod aan voorzieningen, waaronder een livewell met licht, gemonteerde hengelsteunen en een dekwaspomp. Daarnaast is er genoeg bergruimte om vistuig, kleding en accessoires op te bergen.

De 230 Vantage wordt standaard aangedreven door een stille en zuinige 225-PK Mercury Verado 4-takt buitenboord met stuurbekrachtiging en 5 jaar garantie. Voor diegenen die meer power willen levert Boston Whaler de 230 Vantage ook met een 250-PK Mercury Verado of een 300-PK Mercury Verado.

Boston Whaler heeft met de Vantage serie een geheel nieuwe boot op de markt gebracht die geschikt is voor elke vorm van de watersport, maar toch de unieke eigenschappen van een Boston Whaler heeft. De 230 Vantage is te bezichtigen op de Boot ’show in Düsseldorf van 19 tot en met 27 januari 2013.

www.kemperswatersport.nl

terug