Aqua Rolls – 15 meter privé ressort om je op terug te trekken

Aqua-Rolls ‘Centurion’ is één in haar soort; een eigen privé ressort op zee. Dit Vripack ontwerp is perfect als het gaat om luxe en comfort met een girostabilisator, een dubbele airconditioning en haar eigen drinkwatervoorziening. Aqua-Rolls voldoet aan alle verwachtingen van haar eigenaar; een enthousiaste liefhebber van schepen en een fanatieke Rolls Royce bestuurder.

De Aqua-Rolls ‘Centurion’ is gebouwd met een hightech carbon fiber romp. Haar ‘sandwich’ constructie van 10 mm koolstofvezel, 15 mm balsahout en 6 mm koolstofvezel zorgt voor een buitengewoon stevige romp met een soepele en tevens krachtige besturing.

Door de girostabilisator wordt het effecten van de zijdelingse golven geneutraliseerd. Dit zorgt voor een optimaal comfort bij het besturen van de Aqua-Rolls. Door de stabilisator zal het schip niet gaan slingeren bij golven tot 3,5 meter hoog. Comfort en veiligheid gaan hand in hand en daarom is het grootste deel van de technische installatie dubbel geïnstalleerd. Voor het geval er iets uitvalt, neemt de back-up het onmiddellijk over.

De hydraulische loopbrug is speciaal ontworpen voor de Aqua-Rolls ‘Centurion’. Deze speciale loopbrug heeft een dubbelde functie als hydraulische kraan met een laadcapaciteit van meer dan 1.000 kg. Hierdoor is deze loopbrug in staat om een RIB in en uit het water te tillen.

In het voorste gedeelte van het schip bevinden zich twee slaapplaatsen, samen met een badkamer, grote opbergruimtes en een ingebouwde kledingkast. Onderin het middenschip bevindt zich het gastenverblijf waar tevens voldoende ruimte is voor twee slaapplaatsen.

De ruime zithoek biedt genoeg ruimte voor 6 personen. Aan de stuurboordzijde van de Aqua-Rolls bevindt zich een goed uitgeruste L-vormige keuken met Corian keukenblad. De mahoniehouten kasten samen met de teakhouten vloer en het roestvrij stalen hang en sluitwerk geven het interieur van dit stijlvolle schip een chique en eigentijdse uitstraling.

Technische specificaties:
Lengte: 14,50 m (48 ft)
Breedte: 3,80 m (12 ft)
Diepgang: 0,90 m (3 ft)
Inhoud brandstoftank: 2 x 300 liter
Inhoud watertank: 300 liter
Afvalwater: 200 liter
Maximum snelheid: 20 knopen
Materiaal: Carbon sandwich
Romptype: Deep-V
Ontwerper: Vripack
Naval architect: Vripack
Structural engineer: Vripack
Bouwer: Primeur Maritiem BV

www.vripack.nl

terug