White Whale Yachtbrokers gaat Internationaal en verkoopt nu ook uw boot in het buitenland

Een turbulente en internationale maar ook onzekere markt vraagt om een flexibele en professionele aanpak voor de verkoop van uw schip. Ligt uw boot in Nederland, dan kunt u bij verkoop van uw vaartuig gebruik maken van de uitgebreide service van 1 van de 5 vestigingen van White Whale Yachtbrokers. Vanaf oktober 2012 is echter ook White Whale International actief. Het bedrijf biedt daarmee jachteigenaren over de hele wereld de mogelijkheid om van de professionele, zeer succesvolle en internationale werkwijze van White Whale Yachtbrokers te profiteren. Lage courtage, exclusieve contracten, heldere afspraken en maatwerk zijn de sleutelwoorden. Alles wordt geregeld voor de verkoper, de makelaars vliegen dan ook letterlijk de wereld over voor uw schip.

In oktober zijn 4 schepen met dit nieuwe concept in bemiddeling genomen: een Hanse 630 (Spanje), een X-Yachts 50 (Italië) een Nauticat 515 (Slovenië, en reeds verkocht) en een Privilege 615 (Mauritius). Deze schepen zijn stuk voor stuk bezocht door een ervaren en vakkundige makelaar van White Whale. Potentiële kopers kunnen dus altijd objectief en vakkundig worden geïnformeerd over het betreffende vaartuig. De internationale aanpak is geschikt voor kwalitatief hoogwaardige schepen vanaf ca. € 100.000,-. De verkopers kunnen maatwerk verwachten met een enorme internationale exposure en een maximale kans op succes. Ook voor de koper wordt het traject zo interessant mogelijk gemaakt en gaat het verder dan het opstellen van de koopovereenkomst en het eventueel regelen van transport over zee of weg.  

Heeft u belangstelling in een internationaal voorstel voor uw schip? Profiteer van de professionele, flexibele en succesvolle aanpak die White Whale International u kan bieden. Vraag vrijblijvend naar de werkwijze en een opzet voor uw situatie. Mail naar info@wwy.nl of bel met +31 (0) 168 820 208.

terug