Seldén introduceert het dubbele geleide scepterblok

Het Seldén dubbele geleideblok voor bevestiging aan scepters in combinatie met het gebruik van een Gennaker of Code zero rolsystemen.  Aangezien deze furlers altijd gebruik maken van een dubbele, eindloze bedieningslijn zijn standaard blokken hiervoor niet geschikt om de lijn naar de cockpit te begeleiden. Na het wegnemen van het systeem dient de lijn ook weer makkelijk weg te nemen zijn wat met standaard blokken hiervoor niet mogelijk is.

Seldéns nieuwe blok is gemaakt van een composiet materiaal voor de bevestiging op de scepter, zowel voor 25mm als voor 30mm scepters, met veer druk-veer-draai systeem van rvs. Zeer gemakkelijk om te openen en na invoer van de lijn deze te sluiten. Het rvs voorkomt frictie en beschadiging aan de bedieningslijn.

Advies verkoopprijs: 59.50 euro incl BTW.
Seldén artikelnummer 480-501-01R.

Meer informatie: www.seldenmast.com

terug