Nieuwe elan zeilmakerij Dekker Watersport

Het goed geoutilleerde Dekker Watersport heeft het aanbod van haar zeilmakerij fors uitgebreid. Met de start van een samenwerking met Hyde Sails Nederland en het oprichten van de “Zorgeloos Zeilen Service Brigade”, geeft Dekker Watersport nieuw elan aan haar zeilmakerij, waar oud gedienden en frisse jonge honden de handen ineen hebben geslagen om de klant het allerbeste rond wind en doek te kunnen bieden.

Naast de verkoop van hoogwaardige Hyde Sails zeilen, waarbij klanten kunnen rekenen op eerlijk, vakkundig advies en degelijk meetwerk op hun boot, heeft Dekker haar aanbod vergroot met de “Zorgeloos Zeilen Service Brigade”, een zeer uitgebreide service om zeilen en hun eigenaren zorgeloos door het winterseizoen heen te loodsen; van het ophalen van zeilen bij de haven, tot het volledig overnemen van het aftuigen, vervoeren en verzorgen van de zeilen.

De medewerkers van Dekker Watersport vertellen bezoekers in de winkel met plezier meer over de mogelijkheden van de zeilmakerij. Daarnaast is op de website alle informatie te vinden over de aanschaf van nieuwe zeilen en het gebruik maken van de winterservice.

Meer informatie: http://www.dekkerwatersport.nl/

terug