Nautisch Centrum Heusden uitgebreid met Jachthaven De Wiel

Per 1 oktober is Jachthaven “de Wiel” in Heusden onderdeel geworden van het dan in totaal meer dan 75.000 vierkante meter omvattende Nautisch Centrum Heusden. Koen en Rein de Ruiter van Nautical Services Heusden BV zien hun aankoop van deze ‘full-service’ Jachthaven met 125 ligplaatsen voor motorjachten in het grotere segment als een volgende stap naar een allesomvattend dienstenaanbod.

Daarnaast willen zij het prachtige vestingstadje Heusden aan de Maas op de kaart zetten als een van de beste en meest complete watersport centra van Nederland. Het aan de jachthaven op de oude Verolme werf gevestigde Nautisch Centrum is de thuisbasis voor een tiental bedrijven die vrijwel alle  diensten op watersportgebied kunnen leveren, van jachtmakelaardij en verzekeringen tot complete renovaties van jachten met alle technische specialismen die daarbij nodig zijn.

De diesel- en elektronica specialisten, jachtschilders, stoffeerders, interieurbouwers en metaalbewerkers op de werf zijn zelfstandige ondernemingen die nauw samenwerken met het doel de veeleisende watersporter zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Nautical Services Heusden levert de bijbehorende infrastructuur in de vorm van onder andere de jachthaven, de werf, kantoren, 15000 m2 vorstvrije winterstalling, en een 65 tons botenlift.

Rein de Ruiter: “Vanaf nu kan de watersporter op één adres terecht voor de eerste oriëntatie op een aan te schaffen jacht tot en met de verkoop ervan vele jaren later. Het plezier in de watersport is aan de eigenaar, de rest kunnen wij verzorgen, en nu dus inclusief een ligplaats op een toeristische toplocatie.”

www.nauticalservicesheusden.nl

terug