Grote belangstelling voor HISWA 2013

De voorbereidingen voor HISWA 2013 zijn in volle gang. De grootste watersportbeurs van Nederland blijft vernieuwen en presenteert in 2013 een aantal nieuwe beursonderdelen. Ook hanteert HISWA 2013 nieuwe openingstijden en zijn de entreeprijzen verlaagd. Hiermee speelt de organisatie in op de wensen van bezoekers én exposanten. En dat is te merken. De animo voor deelname onder exposanten is groot. De HISWA Amsterdam Boat Show wordt van woensdag 6 tot en met zondag 10 maart 2013 gehouden in Amsterdam RAI.

Beursmanager Joost Ringeling van Amsterdam RAI: “Er is grote belangstelling voor deelname. Met nog een kleine vijf maanden te gaan, is inmiddels 70 procent van het beschikbare beursoppervlak gereserveerd. Hierbij zijn ook bedrijven die nog niet eerder hebben deelgenomen, of de afgelopen jaren niet meer aanwezig waren op de beursvloer. Wat opvalt is dat bedrijven bewuster nadenken over hun beursdeelname; ze willen zich in deze roerige tijden meer dan ooit profileren.”

Onder meer Antaris, Dometic Benelux en Suzuki hebben zich inmiddels ingeschreven voor de HISWA Amsterdam Boat Show. Ook Technautic, Kemper en Van Twist Diesel en E.W. Driessen zijn van de partij. Enkele nieuwkomers op de beurs zijn Cornelis Jongkind Scheepsinstallatietechniek, Yagt (Essence) en DinghyGo. De totale deelnemerslijst van de HISWA Amsterdam Boat Show 2013 wordt in december bekend gemaakt.

Start van het watersportseizoen
De HISWA Amsterdam Boat Show luidt traditioneel de start van het watersportseizoen in en vormt de ideale gelegenheid om het seizoen te beginnen. Naast de watersportwinkels en een boordevol activiteiten- en informatieprogramma zijn honderden boten op de beurs te vinden, waarmee je doorgaans nog hetzelfde seizoen het water op kunt. Het aanbod sloepen en sportboten in de RAI kent in Nederland zijn gelijke niet. Van klein en voordelig tot groot, luxueus en snel. De collectie open zeilboten en day sailers op de beurs is uniek, of je nu van wedstrijdzeilen houdt of liever een dagtocht maakt. De HISWA voorziet bovendien in een groot aanbod onderdelen en accessoires, voor elk type boot en watersporter.

Meer informatie is te vinden op hiswa.nl. HISWA is tevens te vinden op Twitter: @HISWAamsterdam en Facebook: Hiswa Amsterdam Boat Show.

terug