De Valk verkoopt Lady Ann aan bestaande klant

De Truly Classic Lady Ann van Hoek Design is na nog geen drie maanden in de jachthaven van Hindeloopen door De Valk verkocht aan een Duitse eigenaar. De klant had zijn vorige jacht ook al via De Valk gekocht, dat dit schip nu weer ter verkoop aanbiedt. De Duitser is van plan met Lady Ann de Nederlandse binnenwateren te verkennen, met Hindeloopen als uitvalsbasis.

De 17,5 m metende Lady Ann, in 1998 te water gelaten bij de Nieuw-Zeelandse werf McMullen & Wing, is door haar eigenaar en vervolgens door De Valk Hindeloopen in smetteloze staat gehouden. Nu hij zijn traditionele platbodem bij De Valk heeft ingeruild voor dit klassieke slanke zeiljacht, kan de nieuwe eigenaar nog vele jaren plezier beleven van een echte Truly Classic van de hand van André Hoek.

“We hebben de Lady Ann verkocht in samenspraak met onze collega Bart de Ven van Tavros Yachts,” aldus Henk Sijbranda, de verantwoordelijke makelaar voor de verkoop. “Dit soort samenwerking is voor beide partijen een goede manier om de verkoopkansen te vergroten door gebruik te maken van het wereldwijde netwerk van De Valk.”

Lady Ann is in 2009 naar Nederland gebracht voor een nieuwe Awlgrip-behandeling van de romp, mast en giek. Ook is het jacht uitgerust met nieuwe North 3DL-zeilen (grootzeil, genua en stagzeil) en nieuwe Raymarine-elektronica. Varen met een druk op de knop vanuit de stuurhut en een schitterend mahoniehouten interieur maken dit schip een klassieker in elke zin van het woord. “Het feit dat dit jacht zo goed is onderhouden heeft er ook voor gezorgd dat de Lady Ann haar waarde heeft behouden en snel een nieuwe eigenaar heeft gevonden,” besluit Sijbranda.

www.devalk.nl

terug