Darwin’s aanwezigheid tijdens de Demo Dag bij De Gier Maritiem op 6 oktober a.s.

Op 6 oktober a.s. zal tijdens de Demo Dag bij De Gier Maritiem onder andere een inspirerend verslag van Darwin’s Beagle reis plaatsvinden.

Van 13.00 tot 17.00 uur zal tijdens de 8e Demo Dag dit jaar wederom een uitgebreid programma worden aangeboden om zowel de kennis en het vakmanschap bij De Gier Maritiem van dichtbij te kunnen ervaren, alsmede van vele maritieme leveranciers.

Daarbij bestaat er eveneens de mogelijkheid om proefvaarten te maken op de allereerste Tenderline en een fascinerend verslag bij te wonen door de producer van Darwin’s Beagle series Phillippe Tammes over de technische bijkomstigheden tijdens de opnamen van de VPRO serie.

Een overzicht van het programma is als volgt:

13.30 – Inschrijving proefvaart stabilisatoren & Tenderline
14.00 – Lezing duurzame verwarming – Kabola
14.30 – Live demonstratie Flexiteek lassen & verfspuiten
15.00 – Workshop breedband navigatie – Holland Nautic Simrad
15.30 – Workshop ‘duurzaam schoonmaken’ – Renskib
16.00 – Verslag Beagle reis – Philippe Tammes van Yardmen

Henk de Gier, directeur De Gier Maritiem, zegt: ‘Wij kijken uit naar een wederom inspirerende Demo Dag met vele informatieve lezingen waar elke booteigenaar zijn licht van op kan steken. U bent van harte welkom!’

Over De Gier Maritiem
De Gier Maritiem, sinds 1992 gevestigd in Enkhuizen, is een kwalitatief hoogwaardige scheepswerf voor zowel kleine- tot middelgrootte motor- en zeiljachten. De Gier Maritiem specialiseert zich in het aanbieden van een totaalpakket aan diensten; waaronder onderhoudswerkzaamheden, renovaties, motorenrevisies, hydraulische installaties, navigatiesystemen, schilderwerk etc. Alle facetten van scheepsonderhoud zijn te vinden op één adres, waardoor de boten maar 1 keer uit het water moeten worden gehaald met de (nieuwe) 100-tons lift voor schepen tot 30 meter.

www.degiermaritiem.com

terug