20 en 21 oktober: overdekte gebruikte-botenbeurs Bootoutlet

Binnen nu en 3 weken vindt de derde editie van Bootoutlet plaats. Zaterdag 20 en zondag 21 oktober 2012 is WTC Expo Leeuwarden dé plaats om uw aanbod gebruikte boten aan de man te brengen.

Het concept van Bootoutlet: overdekt, scherpe bootprijzen, lage deelnametarieven en alle boten op trailers is bewezen succesvol te zijn. Met op dit moment 2 keer zoveel inschrijvingen als vorig jaar rond deze tijd zijn de verwachtingen hooggespannen. Als organisatie rekenen wij voor de derde editie op een aanbod rond de 180 gebruikte boten.

De organisatie van de beurs is in handen van WTC Expo Leeuwarden in samenwerking met YachtFocus. De beurs Bootoutlet onderscheidt zich van andere gebruikte botenbeurzen door scherpe bootprijzen, lage deelnametarieven en dat de beurs in het WTC Expo plaatsvindt en dus overdekt is. Voor u als bedrijf is Bootoutlet een ideaal platform om op een gemakkelijke en voordelige manier uw wintervoorraad boten te verkleinen. Ook is er de mogelijkheid om kramen te huren om uw bootspullen aan te bieden.

Schrijf nu in
Ook uw bedrijf mag niet ontbreken op Bootoutlet. Als u zich nog niet heeft aangemeld verzoeken wij u spoedig in te schrijven want de ruimte is beperkt. Inschrijven kan tot uiterlijk 12 oktober aanstaande. Bijgaand ontvangt u het inschrijfformulier waarmee u zich kunt aanmelden.

Wij begroeten u graag als deelnemer op Bootoutlet 2012. Voor meer informatie kunt u ook terecht op de site www.bootoutlet.nl

terug