Tornado Sailing breidt uit

Per 1 oktober verhuist Delphia Service, de reparatie en service tak van Tornado Sailing, naar Leeuwarden. Tornado Sailing te Makkum, importeur van hoogwaardige polyester zeil- en motorboten, blijft in Makkum actief met de verkoop en verhuuractiviteiten van o.a. de Delphia vloot.

Delphia Service gaat als zelfstandig bedrijf verder en verhuist van Makkum naar de Zwemmer 1 te Leeuwarden. Hier zit het zusterbedrijf van deze organisatie, Watersport Twee Provinciën. “Door het toenemende aantal Delphia  jachten in Nederland, stijgt de vraag naar service en onderhoudswerkzaamheden. Op onze jachtwerf aan de Zwemmer in Leeuwarden hebben we betere faciliteiten en meer ruimte voor het reguliere onderhoud, vakkundige reparaties en de winterberging,” vertelt Abele de Jong, algemeen directeur van Tornado Sailing.

Nieuwe jachtmakelaar aan boord in Makkum
De verkoop van nieuwe en gebruikte jachten, evenals de verhuur van Delphia’s, blijft in Makkum op de huidige locatie aan de Stienplaat (direct aan het IJsselmeer en Waddenzee). Jurre Jan Muurling is verantwoordelijk voor de jachtmakelaardij en is sinds augustus dit jaar commercieel directeur bij Tornado Sailing Makkum. Hij is EMCI gecertificeerd jachtmakelaar en heeft ruim twaalf jaar ervaring in de branche. Hij gaat zich toeleggen op de bemiddeling van jonggebruikte zeiljachten van de diverse merken waarmee de jachtmakelaar actief  is evenals de verkoop van nieuwe Delphia schepen.

Delphia 31 genomineerd
Delphia timmert internationaal hard aan de weg. De fabrikant heeft al diverse internationale prijzen op haar naam staan. Voor 2013 is de Delphia 31 genomineerd voor  ‘European Yacht of te Year’.

www.tornado-sailing.nl

terug