Spoedcursus vaarbewijs 1 bij Yachtconsult

Op zaterdag 29 september a.s. en zaterdag 5 oktober verzorgt Yachtconsult een spoedcursus Vaarbewijs 1 in Breda, Roosendaal of Willemstad.

Het behalen van een Vaarbewijs 1 is verplicht voor mensen met boten langer dan 15 meter en motorboten korter dan 15 meter die sneller kunnen varen dan 20 km/u. Met het Vaarbewijs 1 heeft u het recht te varen op alle rivieren, kanalen en kleine meren.

Waar de ’normale’ cursus Vaarbewijs 1 is verdeeld over 5 lesavonden, wordt de spoedcursus in 2 dagen (zaterdag 29 september en zaterdag 5 oktober) gegeven. Door de cursus te verdelen over twee opeenvolgende zaterdagen kunt u thuis de stof nog eens grondig doornemen en met een gerust hart het examen afleggen. De kosten van de cursus zijn € 135,- en de locatie wordt in overleg met de ingeschreven cursisten afgesproken.

Indien u op korte termijn geen mogelijkheid heeft om een (spoed)cursus te volgen dan kunt u zich ook op een later tijdstip inschrijven voor een cursus. Yachtconsult geeft regelmatig Vaarbewijs 1 cursussen van 5 avonden in Breda, Bergen op Zoom, Roosendaal, Willemstad, Rotterdam, Amsterdam en Arnhem.

De cursussen worden gegeven door CWO-erkend docent Roland Sterker. CWO staat voor Commissie Watersport Opleidingen. Een samenwerkingsverband van de ANWB, HISWA, KNWV en KNMC.

Voor meer informatie over de Vaarbewijs 1 cursus of andere cursussen betreffende watersport kunt u contact opnemen met Roland Sterker, tel. 0165-546-707. Of bezoek de website op www.yachtconsult.com/spoedcursus  waar u zich kunt aanmelden voor de cursus.

 

terug