Oproep van Prins van Oranje Jachtbemiddeling: Breng nu úw vaartuig in bij de 3e internationale online veiling

Wegens groot succes van de eerste twee veilingen organiseren Troostwijk Veilingen en Prins van Oranje Yachts op dinsdag 13 november 2012 een online veiling van luxe werfschepen, sloepen, zeiljachten en motorjachten.

Deze veiling wordt in 20 landen onder de aandacht gebracht en met name de opkomende markten kopen op deze unieke veilingen. De schepen worden weer op één locatie verzameld te Heeg en internationaal geveild.
Grijp deze verkoopkans en bied uw schip vrijblijvend aan op basis van no cure no pay (bij geen verkoop bent u geen kosten verschuldigd).

Aanmelden vóór: 01 oktober 2012
Kijkdag: 10 november 2012 te Heeg
Online veiling: 13 november 2012

Over Troostwijk Veilingen:
Troostwijk Veilingen is een begrip op het gebied van industriële verkopingen. Het bedrijf heeft meer dan tachtig jaar ervaring en een uitgebreid Europees netwerk van kantoren. Troostwijk Veilingen organiseert meer dan 400 online veilingen per jaar in Nederland.

Inschrijven kan via: www.prinsvanoranje.nl/nl/bootveiling.html

terug