Nederlandse Jachtmakelaars vestigen zich in Frankrijk

“Doeve Makelaars & Taxateurs” en “De Limburgse Jachtmakelaars”, respectievelijk gevestigd in Vlaardingen en Maastricht, werken al jaren geregeld samen bij verkooptransacties van jachten en schepen. De voor ons groeiende afzetmarkt, met name in Frankrijk, heeft ons doen besluiten om het ‘Franse’ gebied rechtstreeks te gaan bewerken vanuit Frankrijk. Sinds kort hebben wij daarvoor de beschikking over een prachtige verkoophaven in ‘Briare le Canal’. 

Briare ligt centraal in Frankrijk in het Loiregebied aan de westkant van de Bourgogne. Briare is beroemd vanwege het aquaduct over het Loiredal, dat het ‘Canal de Briare’ verbindt met het ‘Canal lateral de Loire’. Dit aquaduct is rond 1890 ontworpen door architect Eifel en staat vermeld op de Unesco Werelderfgoedlijst. 

Courtierdebateaux.fr
Ons samenwerkingsverband werkt vanuit Frankrijk en dus met een Franse naam, , de Franse term voor Jachtmakelaar. Wij werken vanuit Briare met als doel om een breed platform te bieden bij de bemiddeling van jachten en schepen. Het is een activiteit waar wij al jaren in binnen- en buitenland ervaring mee hebben. Nu zijn we dus ook rechtstreeks in Frankrijk actief. Via de website www.courtierdebateaux.fr zijn we direct in Frankrijk bereikbaar, maar via onze bestaande bedrijven presenteren wij ook ons volledige aanbod op diverse nationale en internationale websites.
 
Bekwaam en Betrouwbaar
De bij ons aangesloten makelaars zijn reeds lang actief in de Jachtmakelaardij. Sander Doeve, onze ‘eminence grise’ al sinds 1972, Wim den Os vanaf 1991, Jitse Doeve 14 jaar en Leon Dahlmans 3 jaar. Sander, Jitse en Wim zijn EMCI gecertificeerde makelaars. Tevens zijn Sander en Wim beëdigd.
 
Specialisten
Onze makelaars zijn gespecialiseerd als:
– Makelaar in motorjachten en voormalige beroepsvaartuigen zoals: luxe motor, tjalk, klipper, aak etc.
– Taxateur ( internationaal erkend ) van uw boot bij het bepalen van de verzekeringswaarde, vrije verkoopwaarde en de executiewaarde , ten behoeve van het verkrijgen van financiering en het bepalen van de marktwaarde bij boedel- en/of echtscheiding.

terug