Na brand weer nieuw gebouw voor Zeeman Jachtbouw

Na de brand van 24 augustus 2011 waarbij vrijwel alles verloren ging, is na een jaar hard werken de werf Zeeman Jachtbouw weer terug. En klaar om weer jachten te huisvesten. Arne Zeeman: “Wij zijn weer klaar om de diverse klussen aan te pakken, uiteraard het timmerwerk (de core business) en het leggen van dekken. De machinale is weer compleet en de schepen kunnen naast de timmerzolder staan. De grote hal is 38 meter lang, 14 meter breed en 12 meter hoog. De deuren zijn 9mx9m waardoor ook grote schepen naar binnen kunnen.”

Deze hal is geschikt voor wat Arne noemt ‘het ruigere werk’. Stralen, lassen, diverse refitklussen, maar ook nieuwbouw en techniek. Ook is deze hal beschikbaar voor andere werven die gebrek aan ruimte hebben.

www.zeemanjachtbouw.nl

terug