Jansma Jacht neemt activiteiten Van den Bosch Yachting over

De dealer van de Bavaria zeiljachten,Van den Bosch Yachting, Marina Muiderzand in Almere, stopt per direct met alle verkoop activiteiten c.q. het dealerschap van de Bavaria en Dufour zeiljachten. In september 2011 heeft de heer van den Bosch een doorstart gemaakt met Van den Bosch Yachting en daarmee de voorzetting van het bedrijf mogelijk gemaakt. Al deze inspanningen ten spijt heeft de heer Van den Bosch nu in goed overleg met de Bavaria Yachtbau Groep besloten de activiteiten te stoppen.

In overleg met de werf Bavaria – Giebelstadt is Jansma Jacht B.V. per direct aangesteld als dealer van de Bavaria – en Dufour zeiljachten. Jansma Jacht start op dezelfde mooie en centrale locatie met showroom aan de IJmeerdijk 14 (Marina Muiderzand) in Almere.

Jansma Jacht waarborgt zoveel mogelijk de werkgelegenheid op de locatie en heeft inmiddels de huidige verkoper, René van‘t Hooft en de technisch medewerker, Maarten Leenaerts van Van den Bosch Yachting in dienst genomen. De voormalig directeur,Vincent Meijer, blijft eerst verbonden als adviseur van Jansma Jacht op de locatie Muiderzand in Almere. Daarmee wordt de overstap voor de klanten naar Jansma Jacht zo aangenaam mogelijk gemaakt.

De activiteiten van Jansma Jacht bestaan nu uit:
Importeur Bavaria sportboten voor de Benelux, dealer van de Bavaria zeiljachten voor de Randstad, Zuid Nederland en België en tevens dealer van de Dufour zeiljachten voor heel Nederland.

De nieuwe activiteit is al zichtbaar tijdens de Hiswa te water 2012 op standnummer G 1. Jansma Jacht presenteert:

Dufour zeiljachten:

Primeur:
Dufour 36 Performance
Dufour 335 Grand Large
Dufour 445 Grand Large/p>Bavaria sportboten:
Bavaria Sport 44 HT
Bavaria Sport 39 HT
Bavaria Sport 32
Bavaria Sport 29

Samen met Holland Sailing Workum B.V. presenteert Jansma Jacht op dezelfde stand, nummer G 1:

Bavaria zeiljachten:

Wereldprimeur:
Bavaria Cruiser 33
Bavaria 46 Vision
Bavaria Cruiser 45

Nederlandse primeur: B/one

www.jansmajacht.nl

terug