Grote belangstelling voor Bootoutlet bij makelaars en particulieren

De mogelijkheid tot inschrijving voor de gebruikte-botenbeurs Bootoutlet, die 20 en 21 oktober 2012 plaatsvindt in het WTC Expo Leeuwarden, is door de branche weer goed ontvangen. Pieter Fokkema van WTC Expo: “Wij zijn verheugd te kunnen meedelen dat er een grote belangstelling is voor deelname en de inschrijvingen voor inmiddels alweer de 3e editie zeer voorspoedig verlopen. Op dit moment zijn er al 2 keer zoveel inschrijvingen binnen als vorig jaar rond deze tijd. Bootoutlet 2013 belooft dan ook de grootste editie tot nu toe te worden. Wij willen u dan ook adviseren spoedig in te schrijven want het aantal trailerplaatsen en marktkramen is beperkt.”  

Bootoutlet is anders dan andere gebruikte botenbeurzen: overdekt, scherpe bootprijzen en lage deelnametarieven. Alle boten komen op trailers naar de hal en blijven daarop staan. Veel sloepen, sportboten en open zeilboten, maar ook kleine kajuitjachten. Daarnaast is er de mogelijkheid om kramen te huren om uw bootspullen aan te bieden.

Wilt u ook uw voorraad gebruikte boten verkleinen en cashflow voor de winter genereren? Schrijf u dan vandaag nog in via het inschrijfformulier op www.bootoutlet.nl en sla uw slag op Bootoutlet Leeuwarden. Ook particuliere bootverkopers zijn welkom. 

Let op: inschrijven kan tot uiterlijk 12 oktober aanstaande.

terug