Grootse ontwikkelingen in Lelystad Haven

Na vele jaren gebruik te hebben gemaakt van diverse service en stallingbedrijven gaat jachthaven Lelystad Haven deze voorzieningen nu volledig in eigen beheer verzorgen.  Sinds september 2012 is Lelystad Haven service en stalling actief, een nieuw bedrijf in de jachthaven dat volledig onder de vlag van jachthaven Lelystad Haven draait. Met het toevoegen van deze voorzieningen aan het bestaande aanbod is Jachthaven Lelystad Haven nog niet compleet. Grootsere plannen staan op stapel!

Jachthaven Lelystad Haven, gelegen aan het Marker en IJsselmeer, is al ruim 20 jaar de full service thuishaven van de actieve watersporter. Lelystad Haven service en stalling heeft het materieel volledig aangepast waardoor zij niet meer afhankelijk zijn van anderen voor de winterstalling van de schepen. Tevens hebben zij nieuwe bokken laten maken welke helemaal afgestemd zijn op de locatie en de boten van de ligplaatshouders. Masten worden veilig gesteld in de nieuwe overdekte mastenstelling. Op industrieterrein Noordersluis kunnen schepen tot 30 ton met een staande mast gestald worden!

Met de opstart van Lelystad Haven service en stalling, komt Tim Bon het team van Lelystad Haven versterken. Met het toevoegen van Bon aan het bedrijf kan de jachthaven de ligplaatshouders nog beter van dienst zijn. Bon is een bekend gezicht in de watersport en helpt bij onder andere service zaken en stalling.

Naast de Lelystad Haven service en stalling heeft Martijn Dinant, eigenaar van Jachthaven Lelystad, nog veel meer plannen voor de komende jaren. Aankomende winterperiode gaat jachthaven Lelystad Haven ook het toiletgebouw  vernieuwen, de entree van de haven verbeteren en groot onderhoud leveren aan de palen en steigers. Dinant: ‘Naast deze spannende ontwikkelingen zijn er tevens toekomstplannen voor een multifunctioneel watersportcentrum. We hebben de ambitie om de watersporters van alle gemakken te voorzien. Niet alleen in service en stalling, maar ook op alle andere vlakken waar de watersporter behoefte aan heeft. Bij ons kunnen ze zich volledig richten op hun passie: zeilen. Wij zorgen voor de rest.’.

Lelystad Haven service en stalling is sinds september actief. Voor meer informatie zijn geïnteresseerden welkom bij Jachthaven Lelystad Haven, aan de Oostvaardersdijk 59A, of op de website www.lelystadhaven.nl.

terug