Bijzondere verkoopshow met ruim 65 boten op 28 en 29 september in Heeg

Op vrijdag 28 en zaterdag 29 september organiseren PB Watersport & MD Jachtbemiddeling tezamen met Stella Nova BV een unieke verkoopshow (verkoop boot per opbod) op beide locaties. Beide dagen zijn de bedrijven van 09.00-21.00 uur geopend.

Ongeveer 65 boten worden tegen waanzinnig lage startprijzen ingezet. Aangeboden wordt o.a. open zeilboten, sloepen, kajuitzeilboten, motorkruisers etc. Als u voor een hele scherpe prijs een boot zoekt dan bent u in Heeg komende vrijdag en zaterdag op het juiste adres.

Op zaterdag 29 september om 21.00 uur sluit de veiling en kopen de hoogste bieders de boten.

Locatie 1: PB Watersport, It Swee 10, 8621 EB Heeg (www.pbwatersport.nl)

Locatie 2: MD Jachtbemiddeling & Stella Nova BV, De Draei 31, 8621 CZ Heeg (www.mdjachtbemiddeling.nl)

terug