Veel (wereld)primeurs op HISWA te water

Net als vorig jaar nemen ruim 200 exposanten uit binnen- en buitenland deel aan de HISWA te water 2012. Zij tonen in totaal bijna 300 nieuwe boten, waarvan 55 (wereld)primeurs. Het evenement staat in Europa te boek als een van de belangrijkste in-water bootshows vanwege de compleetheid qua merken en diversiteit aan schepen. De tentoongestelde boten variëren in lengte van 2,40 tot 23 meter.

Zowel Nederlandse als internationale jachtbouwers werken met hun nieuwste ontwerpen toe naar een marktintroductie op de HISWA te water. De primeurs zijn in alle segmenten te bespeuren. Een overzicht van alle primeurs is hier te vinden.

HISWA te water 2012
De HISWA te water wordt dit jaar voor het eerst in de nieuwe Amsterdam Marina op de NDSM-werf in Amsterdam-Noord gehouden en vindt plaats van dinsdag 4 tot en met zondag 9 september 2012. Openingstijden zijn dagelijks van 11.00 tot 19.00 uur. Meer informatie over de HISWA te water 2012 is te vinden op www.hiswatewater.nl. Het evenement is ook te volgen op Facebook en Twitter (#hiswatewater).

terug