Van Wijk Maritiem introduceert stuurstand 2.0 voor de Van Wijk 830 Classic

Vanaf komend najaar is er een nieuwe, moderne, stuurstand voor de Van Wijk 830 Classic leverbaar. Geheel uit polyester opgetrokken en in harmonie met het interieur. Een topmontage voor de motorbediening, een verticale opstand voor inbouw van een navigatiescherm en ruimte voor bekerhouders zijn de grootste verschillen t.o.v. het huidige model.

Met name het plaatsen van de motorbediening op het horizontale bovengedeelte van de zuil zal door velen als een verbetering worden beschouwd. Zo wordt immers voorkomen dat men bij het passeren van de zuil de bediening per ongeluk kan aanraken.

De ruimte voor het navigatiescherm heeft een dusdanige hellinghoek dat ze voor de schipper duidelijk uit leesbaar en eenvoudig te bedienen is.
Vanzelfsprekend is er ook voldoende ruimte beschikbaar voor de motorinstrumenten, boegschroef- en stereobediening of andere onderdelen en gadgets.

Uniek is dat deze nieuwe stuurstand ook geplaatst kan worden in bestaande schepen (afhankelijk van bouwjaar). De reeds aanwezige onderdelen als stuurrad met hydraulische besturing, motorinstrumenten, schakelaars, etc., kunnen worden overgezet. Zo geeft u de sloep een geheel nieuwe look, waarbij de kosten beperkt blijven. Wij maken hiervoor graag een op maat gemaakte prijsopgave.

Om deze nieuwe ontwikkeling extra luister bij te zetten, hebben wij in samenwerking met Raymarine, hét merk op het gebied van navigatieapparatuur, een spectaculaire inruilactie georganiseerd. Indien u kiest voor de nieuwe stuurstand, krijgt u bij inruil van uw huidige navigatieapparatuur (ongeacht het type en/of leeftijd), 15% korting volgens onze prijslijst op het allernieuwste e7 multi functionele navigatiescherm, inclusief inbouw. De e7 is een touch screen met kaartplotter en fishfinder en verder onder meer voorzien van Wifi en Bluetooth. Met de meegeleverde Navionics Goldkaart heeft u de beschikking over een vaargebied welke geheel Nederland maar ook delen van België, Frankrijk en Duitsland beslaat.

Bent u nieuwsgierig naar de nieuwe stuurstand, komt u dan langs op de Hiswa te Water. Hier tonen wij op stand W4 naast een Van Wijk 621 Classic, een Van Wijk 830 Classic voorzien van de nieuwe stuurstand. De beurs wordt gehouden van 4-9 september a.s. van 11 tot 19 uur op het voormalige NDSM terrein in Amsterdam (let op nieuwe locatie!). Uiteraard is ze ook te bewonderen op onze werf in Leiden.

www.vanwijkmaritiem.nl

terug