Van Well Design uitgenodigd voor duurzame dinsdag 4 september 2012

Op 4 september wordt Ludo Van Well van Van Well Design Middelburg verwacht in de Oude Zaal van de Tweede Kamer in Den Haag. Daar worden alle verzamelde duurzame initiatieven die Nederlandse bedrijven en burgers indienden overhandigd aan staatssecretaris J.Atsma. De overhandiging vindt plaats in aanwezigheid van de indieners met de meest opvallende initiatieven.
Er zijn prijzen aan de indiening van duurzame initiatieven verbonden. Vorig jaar werden op het gebied van ecologisch varen en omgaan met de zee Ecotank Amulet Zuid Holland en Matthijs Lievaart met ‘Doe mee verlos de Zee’ gehonoreerd.

Van Well Design is met ZeeZilt40; het meest ecologische en duurzame motorjacht, dit jaar een van de genodigden. Of en wat Van Well zal winnen wordt op die 4e september bekend gemaakt. Er waren 700 inzenders en alleen de kanshebbers hebben een uitnodiging ontvangen. Ludo van Well bevindt zich dan ook in een goed gezelschap waarvan een aantal deze unieke beloning krijgen uitgereikt.
  
De Duurzame lintjes worden uitgereikt door Minister L.Spies

www.zeezilt.nl

terug