Suzuki continueert marktleiderschap in Nederland

Het International Council of Marine Industry Associations (ICOMIA) heeft onlangs de 2011 verkoopcijfers van buitenboordmotoren in Nederland bekendgemaakt. Met een marktaandeel van bijna 31% mag Suzuki zich hiermee voor het vierde jaar op rij het best verkochte buitenboordmotormerk van Nederland noemen.

Met toonaangevende producten en innovatieve technieken bevestigt Suzuki opnieuw haar positie als marktleider. Het Japanse kwaliteitsmerk wordt in Nederland al bijna 50 jaar vertegenwoordigd door importeur B.V. NIMAG en dankt haar succes aan de hoogwaardige producten met een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding, een ongekende betrouwbaarheid en een gerenommeerd dealernetwerk.

Met de introductie van maar liefst zes nieuwe modellen, zoals de DF20 en DF15A, met acculoze elektronische brandstofinjectie, de nieuwe DF140A, DF115A en DF100A met het extreem zuinige “Lean Burn Control System” en de nieuwe DF250AP met het revolutionaire “Selective Rotation” systeem, heeft Suzuki haar leidende positie in de eerste maanden van het 2012 seizoen verder weten uit te bouwen tot een marktaandeel van ruim 35%! Eén op de drie verkochte buitenboordmotoren is een Suzuki!

Kijk op www.suzuki.nl/marine voor meer informatie en de officiële Suzuki dealers.

 

terug