Sneller, makkelijker en goedkoper: het complete Mastervolt Comfort Systeem

Mastervolt, de leidende fabrikant van elektrische, maritieme systemen, maakt het kopen en installeren van een compleet systeem met een walstroom acculader en een omvormer opmerkelijk eenvoudiger én goedkoper. Het nieuwe Mastervolt Comfort Systeem biedt nu alle benodigde componenten om de starter- en andere accu’s te laden met walstroom en dit fluisterstil om te zetten naar bruikbare stroom voor alle huishoudelijke apparaten aan boord.

Mastervolt is altijd pionier geweest als het gaat om systeemdenken voor maritieme, elektrische installaties door componenten te ontwikkelen die naadloos en betrouwbaar met elkaar samenwerken. Nu zijn deze componenten dus ook als een logisch en geïntegreerd pakket te koop.

Het tijdrovende bladeren door catalogi om relevante artikelnummers te verzamelen is nu niet meer nodig; Mastervolt heeft al het ultieme pakket samengesteld. Zeven artikelnummers voor de zeven benodigde componenten zijn nu één artikelnummer geworden en alles is verpakt in één handzame omdoos.

Ook makkelijk: de gebruikershandleidingen van de individuele componenten zijn gereduceerd tot één heldere gebruiksaanwijzing met aparte hoofdstukken voor installatie en relevante informatie voor de eindgebruiker. Het meest prettige pluspunt is echter het prijsvoordeel. Er wordt flink bespaard op logistieke- en verpakkingskosten en het hele Comfort Systeem is daarom zo’n 10% goedkoper in aanschaf dan wanneer u de componenten afzonderlijk zou kopen.

Het Mastervolt Comfort Systeem bevat een 12-volt/2,500Watt Mass Combi gecombineerd met een lader/omvormer en de benodigde componenten voor de DC-distributie. Ook wordt een MasterView Easy LCD-monitor meegeleverd, een walstroom kabel van 25 meter en een walstroom invoer van gepolijst roestvast staal.

Elke component binnen het Comfort Systeem is – zoals gebruikelijk – door Mastervolt zelf ontwikkeld en voorzien van de laatste innovaties. Zo heeft de kabel voor walstroom nu een veilige anti-slip manteling en kreeg de walstroom invoer een fraai design dat bovendien corrosie nog verder voorkomt. Vernieuwingen die de betrouwbaarheid en doelmatigheid verbeteren, zelfs onder de meest extreme omstandigheden.

“Een compleet installatiepakket leveren is veel gemakkelijker voor de klant”, verklaart Marc Persoon, Global Power Conversion Productmanager voor de maritieme en automotive sector. “Je kunt het eenvoudiger bestellen, je kiest voor volledig afgestemde en bewezen systeemcomponenten en het zit allemaal in één doos met een gecombineerde handleiding. Voor onze distributeurs levert dat doelmatiger voorraadbeheer op. En als er iets niet werkt helpt de comptabiliteit van het systeem mee om snel het probleem op te sporen. Het Mastervolt Comfort Systeem is daarom ook behoorlijk scherper geprijsd dan wanneer je dezelfde componenten “los” zou kopen”.

De systeemgedachte achter het Mastervolt Comfort Systeem maakt het bovendien mogelijk om later, met eenvoudige “plug and play”-installatie, andere Mastervolt componenten toe te voegen.

www.mastervolt.com

 

terug