Nog een week te gaan: opbouw HISWA te water in volle gang

De opbouw van de HISWA te water 2012 is in volle gang. Nog precies een week te gaan en dan geeft burgemeester Van der Laan het startsein voor de bootshow die voor het eerst op de NDSM-werf in Amsterdam wordt gehouden. De grote expositietent staat inmiddels op zijn plek en op dit moment is De Boer Tenten druk met het plaatsen van individuele stands op de kade en op de steigers. Ook op het water wordt er hard gewerkt om alle steigers op tijd op hun plek te krijgen, zodat de 300 fonkelnieuwe boten van Nederlandse en internationale jachtbouwers hier aan kunnen leggen.  

HISWA te water 2012
De HISWA te water wordt dit jaar voor het eerst in de nieuwe Amsterdam Marina op de NDSM-werf in Amsterdam-Noord gehouden en vindt plaats van dinsdag 4 tot en met zondag 9 september 2012. Openingstijden zijn dagelijks van 11.00 tot 19.00 uur. Meer informatie over de HISWA te water 2012 is te vinden op www.hiswatewater.nl. Het evenement is ook te volgen op Facebook en Twitter (#hiswatewater).

terug