Nieuw initiatief van PB watersport in Heeg: Ruilschepen.nl

Ruilschepen.nl, een initiatief van PB Watersport te Heeg, voor wanneer u eens iets anders wilt! Op deze website kunt u terecht voor allerlei verschillende type boten van sloep tot zeiljacht. Deze schepen heeft PB Watersport in eigendom of in bemiddeling van mensen die deze wel willen ruilen tegen iets anders, op basis van een gelijkwaardige ruil.

Hoe werkt het?
Bijvoorbeeld, u heeft een mooie caravan of auto welke u maar weinig gebruikt. Dan kunt u deze bij ons indienen en mogelijk ruilen tegen de sloep van uw dromen! Wij taxeren de waarde van uw inruil en kijken vervolgens of er een deal mogelijk is. Bij een succesvolle deal hoeft u niet het volledige gewenste bedrag te betalen en hebt uw caravan ook “verkocht”!

Ga dus snel naar www.ruilschepen.nl of kom langs op It Swee 10, 8621 EB Heeg.

terug