Live bieden op boten van Lengers Yachts

International Boat Auction organiseert op donderdag 30 augustus in Muiden haar eerste exclusieve veiling van unieke boten. De veiling biedt bezoekers de mogelijkheid zes bijzondere jachten – welke door Lengers Yachts worden aangeboden – te kopen.

De selectie van Lengers bestaat uit de:
– Apreamare 28 Open
– Riva Mercurius 59
– Bavaria 35 Sport
– Apreamare 11 Semicabinato
– Pershing 33
– Pershing 37

Geïnteresseerden zijn van harte welkom op de werf in Muiden. Voor de start van het evenement kunnen zij ook individuele afspraken maken, om zo alle zes de boten op hun gemak te bekijken.

Ook online bieden
De veiling start op donderdag 30 augustus om 17.00 uur en wordt gesloten om 18.00 uur. Bezoekers zijn die dag vanaf 16.00 uur welkom om de boten nog even te bekijken. Wie deze dag niet in de gelegenheid is om de werf te bezoeken, kan ook online op de boten bieden. Met behulp van een camera en microfoon kan de bieder de veiling live meemaken en op deze wijze ook van afstand meebieden. Deze dienst wordt aangeboden in samenwerking met NextLot Europe.

Meer informatie vindt u op: www.internationalboatauction.com. Let op: bieden is alleen mogelijk na registratie.

terug