Interboat & Esthec scoren met innovatie

Innovatie, vooruit kijken. Ook in woelige tijden moeten we ons richten op de toekomst. Esthec® en Interboat doen dit helemaal op hun eigen manier, door een nieuwe aanbrengmethode te ontwikkelen en te impliceren.

Tijdens de Hiswa in Amsterdam werd de Intender 640 voor het eerst getoond. Dit was niet alleen een primeur voor Interboat, maar ook voor Esthec®. Op de Intender 640 pronkt namelijk een nieuwe variant van het Esthec® dek, aangebracht op de innovatieve “Inmould” methode.

Met de nieuwe ”Inmould” methode wordt het dek direct in de mal van het dek bevestigd. Het houdt dus in dat het Esthec® dek een deel van de constructie wordt. Dankzij de nieuwe aanbrengmethode ontstaat er een betere hechting van het materiaal, een betering van de kwaliteit aldus, het totale gewicht afneemt en er bovendien  geen lucht ingesloten kan zijn tussen romp en dek. 

Alles bij elkaar zorgt het nieuwe Esthec® dek ervoor dat de Intender sneller en efficiënter gebouwd kan worden. Het eindresultaat is een modern dek, dat uiteraard alle kenmerkende eigenschappen van Esthec® bezit.  Zo is het materiaal onderhoudsarm en antislip onder alle weersomstandigheden. Ook de ruime keus in design blijft gewaarborgd met de nieuwe aanbrengmethode van Esthec®. Esthec® “Inmould” is een absolute nieuwe stap in de toekomst.

De moderne tender van Interboat kan geleverd worden met twee kleuren Esthec®, in verschillende designs. De verkoopcijfers van de Intender 640 overtreffen inmiddels alle verwachtingen en de volgende modellen van Interboat zullen wederom leverbaar zijn met deze nieuwste Esthec variant.

www.esthec.nl en www.interboat.com

terug