House of Yachts nu ook dealer van Beneteau

Vanaf heden kan iedere watersporter met interesse in de zeiljachten van Beneteau, ‘s werelds grootste jachtwerf, terecht bij House of Yachts BV, gevestigd in Bruinisse.

House of Yachts BV volgt Waypoint Willemstad op en wordt daarmee de nieuwe Beneteau dealer in de Zeeuwse delta.

In collegiale samenwerking met Nautisch Kwartier Stavoren en Ship Shop in Nieuwpoort (Belgie) zal House of Yachts een groot aantal modellen uit het uitgebreide gamma zeiljachten van Beneteau tijdens de Hiswa te Water 2012, van 4 t/m 9 september, in Amsterdam presenteren.

Naast de compleet nieuwe Beneteau Sense 46 en de vernieuwde Beneteau First 20, die beide daar hun wereldprimeur beleven, zullen ook de Beneteau Oceanis 34 (in de zeer interessante Limited Edition uitvoering), de Beneteau Oceanis 41 en 48 en de zeer snelle Beneteau First 35 en 40 te bezichtigen zijn op standnummer F11.

House of Yachts
House of Yachts, gevestigd in Bruinisse, is in 2007 opgericht door Joeri Saly, zelf fanatiek wedstrijdzeiler en beedigd jachtmakelaar.Joeri en collega Marco van der Sluis werken inmiddels succesvol met 4 collega’s vanuit een prachtige vestiging in Bruinisse.

Joeri: “Beneteau en House of Yachts passen perfect bij elkaar en wij zijn dan ook heel erg blij dat we dit fantastische merk in Zuid-Nederland mogen vertegenwoordigen. Een merk met heel veel potentie en toekomst. Wij hebben onze Franse collega’s bij de werf leren kennen als zeer professionele en gepassioneerde watersporters.”

www.houseofyachts.nl

terug