Winner Yachts lanceert nieuwe Winner 900 in najaar 2012

Winner Yachts te Enkhuizen lanceert in het najaar 2012 de nieuwe Winner 900. Ook dit jacht komt uit de pen van Cees van Tongeren (Van de Stadt Design). Het jacht is leverbaar met twee afgesloten slaaphutten met 2.10 meter lange bedden, goede stahoogte, helmstok of stuurwielbediening en met een kielkeuze van 1.25, 1.60 (standaard) of 1.90 meter diepgang. In samenwerking hebben Winner Yachts en Wehmeyer Yacht Brokers, Cees van Tongeren (Van de Stadt Design) verzocht een zeilplan te ontwikkelen welk geschikt is om onder de 12.50 meter bruggen in Nederland door te kunnen varen. Daarbij moest het een snel, wendbaar en comfortabel “high performance jacht” worden. Het resultaat is de “Limited” geworden. Limited staat voor doorvaarhoogte! Het jacht heeft een bijzonder mooi gesneden, uitgebouwd grootzeil, zonder achterstag en zonder bakstagen. Bij diverse catamaran en wedstrijdklassen al een beproefd concept. De “Limited” wordt exclusief geleverd door Wehmeyer en is leverbaar vanaf eind 2012. De Winner 900 heeft een CE-categorie A-Oceaan certificering en is leverbaar vanaf € 77.500,- incl. BTW.

terug