Vetus: Geel wordt goud

Vetus is de drijvende kracht achter het vervoer van de toeschouwers tijdens het grootste sportevenement ter wereld in London later dit jaar.

Tijdens het evenement worden voor zowel het publiek als voor de VIP gasten speciale boten ingezet als vervoermiddel tussen de stad en het Olympisch park. 2012 Games Canal Service ontwikkelde voor dit evenement unieke ‘pendelboten’, gebaseerd op het ontwerp van de typische Engelse ‘Canal boats’, om te voorzien in het vervoer van ruim 200.000 bezoekers in twee weken. Voor het vervoer van VIP gasten tijdens het evenement worden de Nederlandse Bullit Tenders ingezet. Zowel de 2012 Games Canal Service boats als de aluminium Bullit Tenders zijn volledig uitgerust met Vetus Equipment en beschikken over een van de welbekende gele Vetus motoren!

Beide bootbouwers geven aan voor Vetus te kiezen vanwege:
1. De betrouwbaarheid van het Vetus product.
2. Het complete assortiment; Vetus biedt een totaalconcept van systemen. Van de motor en alles rondom de motor, het uitlaatsysteem, schroefassysteem, vuil- en drinkwatersystemen tot ventilatie en ankersysteem. Totaal levert Vetus veertien systemen.
3. Het hoogwaardige service netwerk van Vetus. 

terug