Steeler NG40 primeur op HISWA

Steeler Yachts BV komt naar de Hiswa met een primeur, de Steeler NG40. Dit schip kenmerkt zich net als alle andere Steeler modellen door haar elegante design in combinatie met een custom-made interieur en een zeer hoog afwerkingsniveau.

NG staat voor ´Next Generation´, een mooi en innovatief ontworpen motorjacht op het kruispunt van schoonheid en bruikbaarheid. Schepen die aanvoelen als een huis qua stabiliteit, comfort, veiligheid en leefbaarheid. Enkele voorbeelden hiervan zijn: brede en comfortabele open kuip met de unieke uitschuifbare zonneluifel van RVS voorzien van rookglas, ruime salon met 360 graden zicht vanaf elke zitpositie, salonbank met swingback (dus tevens geschikt als meevaardersplaats), zeer groot hardglazen elektrisch schuifdak voor ultiem cabrio gevoel, fraai gelijnde flush ramen in de romp die een mooi zicht op het water geven vanuit de keuken en badkamer, eigenaarshut met vrijstaand bed, gastenhut met twee enkele bedden (eenvoudig om te bouwen tot kingsize bed) en comfortabele badkamer. Door het gehele schip is maximaal gebruik gemaakt van de beschikbare ruimte waardoor er opvallend veel kast- en bergruimte beschikbaar is.

De benadering waarbij het bouwproces samen met de klant tot stand komt is één van de onderscheidende factoren van een Steeler. Vrijwel elke indelingsvariant is aan te passen aan specifieke wensen van de opdrachtgever.

Uniek bij Steeler Yachts is de keuze voor de gewenste rompvorm, aangepast aan het vaargebied van de klant. Hoewel elke Steeler minimaal categorie B en dus zeewaardig is, worden alle Steeler modellen in drie varianten aangeboden:
Binnenwater: stalen W-Knikspant waterverplaatsende romp
Binnen en buitenwater: stalen W-Knikspant of rondspant semi-planerende romp
Buitenwater (offshore): Aluminium diepe-V snelvarende rompvorm

Specificaties standaard Steeler NG40
Lengte over alles: 12.10 m.
Breedte: 4.10 m.
Diepgang: 1.05 m.
Doorvaarthoogte: 2.52 m.
Motor: Yanmar 180 PK diesel

Adres en contact gegevens
Steeler Yachts B.V.
Wheermaten 22
8331 TL Steenwijk
Telefoon: 0521-510268
Website: www.steeleryachts.com
E-mail: info@steeleryachts.com

terug