Seldén toont nieuwe producten op Hiswa te Water

Seldén zal een aantal nieuwe producten op de markt brengen. Deze zullen worden getoond op de aanstaande Hiswa in Amsterdam.

Flip Flop blok RBB60
Seldén’s Flip Flop blok is ideaal om verticale lijnen onder een hoek van 90 graden richting kuip te geleiden, zoals bijvoorbeeld voor een German Sheeting systeem.
Kogelgelagerd en voorzien van geleide ogen om schavielen van uw dure lijnen voorkomen.  Minimale frictie en met een kantelbare schijf voor een optimale performance.

Prijs: 260 euro incl BTW.

Dekbeslag type 15 
Seldén voegt een nieuwe serie 15 dekbeslag toe aan het programma met name voor de performance open boten en de kleinere kielboten. Hiermee is een het programma uitgebreid tot voor ca 60 voets jachten.

Het extreme lage profiel van de 15mm rail is zeer licht in gewicht. Verkrijgbaar in diverse lengtes.
Sledes met pinstop of verstelbaar uitvoeringen voor alle mogelijke toepassingen voor overloop en genua. Kogelgelagerd of met kunststof lagering naar keuze.

CX adapter voor gennaker
De Seldén CX code zero furlers zijn inmiddels een begrip in de markt. Daarnaast is begin dit jaar de GX furler voor gennakers geïntroduceerd, met het zogenaamde Top Down oprol systeem. Wat als je nu al een code zero roller al in gebruikt hebt, moet je dan een nog een complete trommel aanschaffen voor de Gennaker ?  Nee, want met de adapter maak je de Code zero roller ook geschikt voor de bediening van de Gennaker volgens hetzelfde Top Down principe.

Prijs: vanaf 300 euro incl BTW.

 

terug