Primeur Retro Fun in Hoorn

Klassieke vormgeving in een modern jasje met een stoere uitstraling:
Retroboat introduceert op de Gebruikte boten beurs in Hoorn de Retro Fun. Een sportief gelijnde aluminium sportboot met een praktische indeling en bijzonder goede vaareigenschappen.

Specificaties: 
Lengte: 6.50 meter
Breedte: 2.00 meter
Diepgang (romp): 0.25 meter
Kruiphoogte: 1.30 meter
Gewicht: 800 kg exclusief motor
Motor: 50 tot 250 pk outboard
CE keuring: Categorie C Kustwateren
Prestaties: 70 km per uur met 115 pk mercury

Motivatie:
De stijgende vraag naar trailerbare aluminium motorboten en het huidige aanbod aan modellen, heeft Retroboat doen besluiten een nieuw model op de markt te brengen. Een model met vertrouwde klassieke lijnen maar ook een hedendaagse eigenzinnige uitstraling.

Waarom aluminium:
Aluminium is hot! Aluminium valt niet voor niets in de smaak bij tal van bootliefhebbers. De robuuste industriële no-nonsense uitstraling, versterkt door de ambachtelijke constructiewijze, geven aluminium schepen een duidelijke identiteit die vele mensen aanstaat. Bovendien is aluminium duurzaam, sterk, onderhoudsvriendelijk en licht in gewicht.

Ontwerp:
Een comfortabele sportboot, gebouwd uit onderhoudsvrije materialen met in het ontwerp een duidelijke knipoog naar het verleden. (de zogenaamde retrostijl) 
Deze sportboot onderscheid zich op meerdere aspecten van het huidige aanbod aan sportboten. De klassieke vormgeving in combinatie met de robuuste industriële no-nonsense uitstraling maken het schip enerzijds trendy, anderzijds tijdloos.

Na het varen met de boot stijgt het enthousiasme. De boot stuurt strak, accelereert snel en ligt stabiel in het water. Bovendien heeft de boot diverse vernieuwende details. Zo is de kuipvloer en het dek op een unieke wijze afgewerkt. In plaats van de vele geëigende dek afwerkingen heeft Retroboat er namelijk voor gekozen om het aluminium te voorzien van een teakmotief.
De boot wordt standaard afgeleverd met stoelen, kussens, navigatieverlichting en voldoende afsluitbare opbergmogelijkheden en is verkrijgbaar vanaf € 25.000,- inclusief BTW exclusief motor.

www.retroboat.nl

terug