Pantaenius betreedt de Nederlandse en Belgische markt

Pantaenius, specialist in jachtverzekeringen met meer dan 40 jaar expertise in de jachtenbranche, ruim 70.000 zeil- en motorboten in portefeuille en 9 kantoren verspreid over de wereld, verovert nu vanuit zijn hoofdkantoor in Hamburg ook de Nederlandse en Belgische markt. Hiervoor heeft Pantaenius Ellen C. Hooning, een lokale vakspecialist, aan boord gehaald.
 
Ellen C. Hooning
Ellen (45) heeft een gedegen kennis van de jachtenmarkt. Zij is opgegroeid op en rond het IJsselmeer, is een enthousiast wedstrijd- en toerzeiler en heeft de afgelopen 10 jaar samen met haar man een verkoopkantoor voor nieuwe en gebruikte jachten in Medemblik gerund.  

Voor Pantaenius ziet Ellen een groot potentieel in Nederland. “Met zijn 1,5 miljoen watersporters en 500.000 vaartuigen is de markt groot. Daarnaast wordt de jachteigenaar steeds kritischer en gezien de aantrekkelijke polisvoorwaarden en verzekeringspremies verwacht ik dat dit voor Pantaenius positief zal uitwerken. In de korte tijd dat we nu actief zijn in Nederland hebben we al verschillende jachten in verzekering mogen nemen,” aldus Ellen.

Door zijn internationale kantoren- en servicenetwerk is Pantaenius in staat de jachteigenaar 24/7 overal ter wereld service te verlenen en in geval van schade professionele en persoonlijke hulp te bieden. Pre bij deze grootste specialist in jachtverzekeringen van Europa zijn betrouwbaarheid en snelle claimafhandeling, waarbij het belang van de verzekerde altijd bovenaan staat. 

Voor meer informatie over de jachtverzekeringen van Pantaenius kunt u een bezoek brengen aan de Hiswa te Water, stand K163, of contact opnemen met Ellen C. Hooning via  + 31 6 83 98 76 55 of EHooning@pantaenius.com

terug