Mercury Days 2012 op 8 september 2012

Mercury Days 2012…  voor een mooie dag op en aan het water met familie of vrienden. Onder het motto “Be part of the Mercury story… join us at Mercury Days” wordt op 8 september 2012 voor de eerste maal Mercury Days in Roermond, Nederland georganiseerd.

Wij heten u, uw familie en uw vrienden van harte welkom, met of zonder uw eigen boot, met Mercury of Mercruiser motor. Een ideale dag om met gelijkgezinden uw passie te delen, ervaringen uit te wisselen, informatie te verkrijgen, andere boten te testen of gewoonweg lekker te genieten van een hapje en een drankje bij het water. Kortom een ontspannende dag met de Mercury familie.

Ter plaatse worden er verschillende activiteiten georganiseerd:

  • Powerboten tot 800 pk
  • F1 en F2 waterski demonstraties
  • Workshops over propellors, SmartCraft, navigatiesystemen (Garmin)
  • Kinderanimatie (springkasteel, Aqua-ballen)
  • Muziek en entertainment
  • Hapjes en drankjes, Barbeque

Een botenhelling is aanwezig!

Bovendien worden er op de dag zelf  veel mooie prijzen verloot onder de ingeschreven mensen die aanwezig zijn.  Zoals een Mercury motor en een Mercury opblaasboot. Meer informatie en een aanmeldingsformulier vindt u op www.mercury-marine.eu

terug