Jachten en house boats decor van Pedro Event

Naast de jachten, waar Pedro bekend mee is geworden, zal er tijdens het  Pedro Event dit keer ook veel aandacht zijn voor house boats. Deze trend, waar Pedro met de Pedro Liberty en de H2home een voorlopersrol inneemt, wordt steeds populairder. Net als vorig jaar zal het Pedro Event worden gehouden gedurende 3 dagen: op vrijdag 28, zaterdag 29 en zondag 30 september.

1e lustrum Pedro Event
Het Pedro Event is inmiddels een begrip geworden in de kring van Pedro schippers en andere geïnteresseerden van de werf. Marketing manager Ivar van der Leij vertelt: “ Onze insteek van het Pedro Event is om op informele wijze onze relaties bij te praten over wat we allemaal doen hier op de werf. Zo laten we de bezoekers graag zien hoe wij hier onze motorjachten bouwen. Zowel onze stalen Pedro’s, als de polyester Cantia en nu ook de nieuwe house boats Pedro Liberty en H2home. Mensen die zich op de laatste boottypes oriënteren weten vaak niet waar ze op letten moeten, omdat het allemaal vrij nieuw is. Het Pedro Event is een ideale gelegenheid om zich hierover eens goed te laten voorlichten door een bouwer met ervaring.”

Tijdens het Pedro Event worden o.a. de volgende activiteiten georganiseerd.

• Rondleiding door de productie. Stap voor stap wordt uitgelegd hoe de boten van de Pedro werf worden opgebouwd. Van casco- afdeling tot spuitcabine en van de houtbewerking tot de inbouw van de motor.
• Proefvaarten met nieuwe en gebruikte Pedro’s. Test zelf de vaareigenschappen van een Pedro jacht.
• Workshop met betrekking tot uw boot. Waar moet u beslist aan denken en wat zijn handigheidjes bij het onderhouden van uw boot. Exacte onderwerpen volgen binnenkort op onze website.
• Presentaties en workshops van o.a. Vetus, RayMarine Nederland, Centurion Accu’s, YEC verfsustemen en Volvo Penta.

Niet alleen kan er over boten worden gepraat. Samen met heemtuin en natuurpark “Tussen de Venen” op 5 km van de werf, biedt de werf de bezoekers een interessante rondleiding over verschillende landschappen en een diversiteit aan flora. Reden genoeg om een bezoek aan de werf te combineren met een weekendje Groningen.

Voor bezoekers die van ver komen heeft Pedro een speciaal arrangement samengesteld samen met een hotel in Groningen.
De catering tijdens het Pedro Event wordt verzorgd door De Kleinste Soepkraam. Zij serveren heerlijke soep van de Kleinste Soepfabriek van Nederland, gesitueerd in het naburige Noordbroek.

Geïnteresseerden die bij het Pedro Event aanwezig willen zijn kunnen een e-mail sturen naar info@pedro-boat.nl met daarin hun naam en adres. Zij krijgen dan een persoonlijke uitnodiging. Bellen met 0598-451763 kan natuurlijk ook.

Meer informatie en een volledig programma is te zien op www.pedro-boat.nl.

terug