Hellas Watersport introduceert de Poseidon King Fisher serie

Op de Hiswa te Water introduceert Hellas Watersport nieuwe Poseidon modellen op de Nederlandse markt. Het gaat om de King Fisher 570, 650 en 720 serie; stuk voor stuk stoere en snelle vrijetijdsboten met een compacte kajuit, die alle ruimte bieden voor een weekendje weg. Een droom voor sportvissers, want zoals de naam al aangeeft, zijn dit ideale boten voor een vistocht op de Nederlandse meren en kustwateren. De 570 is geschikt voor buitenboordmotoren tot 115 pk, de 650 tot 150 pk en de 720 tot 250 pk. De 720 is ook leverbaar met inboard dieselmotoren tot 250 pk. Alle Poseidon King Fisher modellen zijn standaard voorzien van een kooktoestel en een slaapcabine met tweepersoons bed. De 650 en 720 beschikken daarnaast over een spoelbak, toilet en douche, op de 570 is dit een optie. Een koelkast is op alle modellen als optie leverbaar. De Poseidon 650 kan in Week End-uitvoering een slaapplaats bieden aan zelfs maar liefst vier personen. De King Fisher modellen worden standaard geleverd met ramen van gehard glas in plaats van kunststof. Dat geldt ook voor de glazen schuifwand die de kajuit afsluit.

Poseidon: kwaliteitsmerk met rijke historie!
Hoewel Poseidon in Nederland een relatief nieuw merk is, kent deze Griekse botenbouwer een rijke historie. In de afgelopen 32 jaar hebben meer dan 20.000 boten hun weg gevonden door heel Europa.
Poseidon kiest nooit voor de goedkoopste oplossing, maar altijd voor de beste. Daarom hebben alle polyester Poseidon boten een speciale Vinylester tussenlaag tussen de gelcoat en het laminaat, waardoor vochtintreding onmogelijk wordt en osmose is uitgesloten. Alle modellen hebben Categorie C-goedkeuring en Poseidon geeft 5 jaar volledige garantie, die bovendien overdraagbaar is op de volgende eigenaar.

Sloepenspecialist!
Hellas Watersport is importeur van Poseidon in Nederland en levert ook de prachtig gelijnde Poseidon Classic 675 sloep en de compacte 470 en 510 serie die leverbaar is als outboard sloep (S-serie), console boot (C-serie) of als open boot (O-serie). Daarnaast levert Hellas Watersport als echte sloepenspecialist ook de exclusieve aluminium sloepen van Steelfish, zeer luxe polyester motorsloepen onder de eigen naam Hellas, maar ook de zeer scherp geprijsde outboard-sloepen van Crescent en Oud Huyzer. Bovendien is Hellas Watersport is één van de oudste Yamaha dealers van Nederland.

Bezoek Hellas Watersport op de Hiswa te Water, stand D8!
Hellas Watersport: al 30 jaar het vertrouwde adres voor de watersport.

terug