Fairline Targa 38 Gran Turismo

De toonaangevende producent van exclusieve motorjachten, Fairline Boats, heeft onlangs een nieuwe hardtop versie van de populaire Fairline Targa 38 geïntroduceerd.

De Fairline Targa 38 is in de afgelopen jaren een zeer succesvol ’instapmodel’ voor Fairline geweest en met de nieuwe Gran Turismo versie is de Targa 38 nog aantrekkelijker geworden.

Naast de standaard polyester hardtop met inschuifbare soft top heeft de Targa 38 GT visueel opvallende ramen in de romp gekregen om meer licht in het interieur te creëren.

Het interieur is verbeterd met overhead kastjes in de salon, verbeterde afwerkingsmaterialen, een verbeterd keukenwerkblad in Avonite® en een verbeterde entertainment unit.
De ingang naar de achterkajuit is eveneens aanzienlijk verbeterd na feedback van klanten.

Er zijn meerdere nieuwe opties beschikbaar waaronder een teakvloer met grijze naden in de cockpit, een converteerbare sofa bed in de achterkajuit om een derde slaapplaats te maken, een koelbox onder de salonvloer, een houten vloer in de salon en voorbereiding voor de latere montage van een hydraulische loopplank.

De Fairline Targa 38 GT is tevens de snelste Fairline die ooit is gebouwd. Met twee Volvo Penta D6-400/DP motoren van elk 400pk wordt er een topsnelheid van ca. 45 knopen gehaald.
De Targa 38 en de Targa 38 GT zijn eveneens leverbaar met een reeks van Volvo Penta dieselmotoren waaronder de D4-260/DP, de D4-300/DP en de D6-370/DP.

De 2012 Fairline Targa sportkruisers en Squadron flybridge motorjachten voldoen allemaal aan de RINA Green Plus Yacht Certificatie. Deze certificatie is voor jachten die door hun ontwerp, uitrusting en gebruiksprocedures de milieuprestaties helpen verbeteren.

De Fairline Targa 38 Gran Turismo is nu uit voorraad leverbaar bij Fairline Nederland.

Technische specificatie van de Fairline Targa 38 GT:
Lengte van de romp (boeg tot einde zwemplatform, inclusief stootrand): 11,06m
Lengte over alles (inclusief stootrand): 12,13m
Breedte (inclusief stootrand): 3,64m
Aantal slaapplaatsen: 4 – 6
Diepgang: 1,02m onbeladen
Hoogte boven de waterlijn (inclusief mast voor navigatieverlichting): 4,01m
Transport hoogte: 3,61m
Gewicht (ca.): 7.687kg
Brandstofcapaciteit: 636l
Drinkwatercapaciteit (inclusief boiler): 296l
Motorisering: 2x 260pk tot 2x 400k

Meer informatie over Fairline Nederland en Fairline vindt u op: www.fairline.nl

terug