Boot Holland vol goede moed naar editie 2013

Ondanks de minder goede berichten uit de watersportsector is projectleider Boot Holland Pieter Fokkema goed gemutst. Daar heeft  hij ook alle redenen toe, want de  voorinschrijving houdt dezelfde tred als vorig jaar en verloopt daarmee voorspoedig. Bovendien zijn ook de vooruitzichten goed, want 85% van de ondervraagde standhouders gaf aan in 2013 weer van de partij te zullen zijn. Reden voor een feestje, zo vond de organisatie. Onder genot van een hapje en een drankje werden in Sneek de plannen voor 2013 besproken. De beursorganisatie heeft er zin in en de deelnemende jachtbouwers en productleveranciers niet minder.

“Natuurlijk, gaat het met de watersportbranche veel minder dan enkele jaren geleden. En dat kan ook zeker zijn weerslag hebben op het aantal standhouders op Boot Holland. Maar met hetzelfde aantal voorinschrijvers als vorig jaar om deze tijd ziet het er goed uit. Daarnaast mogen we jaarlijks rekenen op een trouw deelnemersveld en we kijken dan ook vol vertrouwen naar de 23e editie van Boot Holland.”

Meer informatie vindt u op www.boot-holland.nl

terug