Yamaha Outdoor Days – Een dag vol avontuur voor de hele familie

Op zondag 29 juli en zondag 12 augustus 2012 zal op het all Sports Resort Maurik een uniek evenement gehouden worden: de Yamaha Outdoor Days. Een evenement waar de hele familie aan allerlei gemotoriseerde activiteiten kan deelnemen en waarbij sportiviteit de boventoon viert. Men heeft de keuze uit de volgende twee arrangementen, te weten een Family en een Powered Sports arrangement.

Het Family arrangement bestaat uit de onderdelen ‘Yamaha Junior Riding Experience’ en ‘Yamaha Junior Rib Rally Experience’. Daarnaast zijn er springkussens, is er een waar touwladderparcours, kan men volop varen met de aanwezige Crescent sloepen, bestaat er de mogelijkheid om mee te varen met één van de wedstrijd Rib’s uitgerust met een 250pk buitenboordmotor, en zijn er nog volop andere activiteiten waarbij de hele familie veel plezier zal beleven. De kosten voor het Family arrangement zijn € 12,50 per persoon per dag.

Het Powered Sports arrangement is het meest uitgebreide arrangement. Naast het Family arrangement heeft het Powered Sports arrangement de volgende extra onderdelen, te weten een ‘Yamaha Demo Experience’, een ‘ Motocross & ATV Masterclass’ en de ‘WaveRunner & SuperJet Experience’. De kosten voor het zeer uitgebreide Powered Sports arrangement zijn € 37,50 per persoon per dag.

Yamaha Outdoor Days biedt voor de hele familie volop mogelijkheden. Elk familielid kan het arrangement uitkiezen wat hem of haar het leukst lijkt. Of u nu voor tweemaal een Family arrangement en tweemaal een Powered Sports arrangement kiest of voor viermaal een Family arrangement. Wat de keuze ook is, het wordt een geslaagde dag.

Voor meer informatie over de Yamaha Outdoor Days kunt u terecht op www.yamahamotor.nl/outdoordays

terug