Yacht Card strategisch partner Eileen

Yacht Card, dé voordeelkaart voor watersporters, is als strategische partner toegetreden tot het mobiliteitsconcept Eileen, je persoonlijke assistente voor onderweg. Hiervoor tekenden beide partijen deze week een overeenkomst.

Het snelgroeiende netwerk van Yacht Card biedt exclusief voordelen bij al ruim 240 bedrijven binnen het Nederlandse watersportaanbod, zoals  jachthavens en verwante diensten op en rond het water waaronder reparatie en onderhoud van schepen, jachtverhuur, watersportopleidingen, watersportwinkels en horecadiensten aan het water.

Iedere watersporter die in het bezit is van een Yacht Card kan voortaan ook gebruikmaken van de service van Eileen. De Yacht Card is inmiddels voorzien van het Eileen logo en een speciaal telefoonnummer, beschikbaar gesteld voor Yacht Card houders.

Dit betekent concreet dat Yacht Card-houders 24 uur per dag en 7 dagen per week naar Eileen kunnen bellen voor hulp, tips en praktische informatie voor op en rond het water. Watersporters kunnen Eileen bijvoorbeeld bellen voor informatie over de weersverwachting, bedieningstijden van bruggen en sluizen, de dichtstbijzijnde jachthaven of om een telefoontje door te laten verbinden. Ook kan Eileen iets opzoeken op Internet of aangesloten bedrijven bij Yacht Card doorgeven. Kortom, alle bedenkbare informatie onder één telefoonnummer.

“De Yacht Card levert zo profijt op voor zowel gebruiker als acceptant. De Yacht Card draagt bij tot het verhogen van het watersportplezier en dat is in deze tijd een welkome aanvulling.  De samenwerking met Eileen levert naast de huidige voordelen en enorme toegevoegde waarde en simpel, snel toegang tot informatie op een uiterst persoonlijke wijze”, aldus Henk van Egmond, Managing Director Yacht Card.

“Met Eileen bedienen we steeds meer mensen onderweg. Of dat nu vanuit de auto, trein, het vliegtuig, vanuit het buitenland of zomers vanaf de boot is, mensen hebben een bepaalde informatiebehoefte als ze onderweg zijn. Hier spelen wij met onze service op in. Door de samenwerking met Yacht Card kunnen we watersporters nu nog meer service bieden. Immers we kunnen een restaurantje aan het water reserveren of doorverwijzen naar een dichtstbijzijnde haven en nog korting bieden ook. Het mes snijdt dus aan twee kanten”, aldus Lars Schotanus van Eileen.

Meer informatie vindt u op www.yachtcard.nl

terug