WhisperPower brengt nieuw label acculaders op de markt

Met het ORANGE label lanceert WhisperPower een nieuw concept. Apparaten voorzien van dit label zijn voor recreatieve toepassingen ontwikkeld: klein, licht, makkelijk te bedienen en zeer gunstig geprijsd.  Onder dit nieuwe label wordt onder meer de ‘Handy’ portable acculader range geïntroduceerd.
 
De ‘Handy’ volautomatische 5-traps laders zijn universeel toe te passen als lader voor GEL, AGM of open lood accu’s. De laadstroom cq de accucapaciteit kan eenvoudig worden ingesteld.
Leverbare modellen: 2, 7 en 15 Ampère, voor 12 VDC accu’s tot 300 Ah . 
 
Door de automatische temperatuur compensatie is een koude start in de winter geen probleem en zal overladen bij zomerse temperaturen worden voorkomen. 
 
Erg handig is het flitslicht dat de gebruiker waarschuwt wanneer de lader verkeerd wordt aangesloten. De lader kan als portable unit worden gebruikt maar kan ook vast in de boot worden geïnstalleerd met de meegeleverde installatie kit. De Handy lader is tevens voorzien van een ingebouwde zoeklamp die als zaklantaarn kan fungeren.
 
De lader is uitermate geschikt voor het laden van de accu in jetski’s, ribs, visboten, speed/waterski boten en daysailers.

Later dit jaar zullen er ook ander producten onder het Orange Label op de markt komen waaronder een sinus omvormer/ acculaders.
 
De Orange label producten zijn verkrijgbaar via de vakhand.

www.whisperpower.nl

terug