Vier de zomer mee tijdens de Bataviahavendagen! Een vrolijk zomerevenement voor de hele familie

Op zaterdag 23 en zondag 24 juni vinden de Bataviahavendagen plaats. Onderdeel van de Bataviahavendagen is de Nationale Sloepenshow. Tientallen sloepen, vletten en werkboten in het water en vele aanbieders op de kant. Voor de bootkoper het ultieme moment om alle aanbieders te vergelijken en voor de kijker een aanbod om van te dromen. Tijdens de Bataviahavendagen vinden er allerlei wateractiviteiten plaats. Denk hierbij aan Drakenbootraces op zaterdag, het hele weekend teamzeilwedstrijden maar ook over het water lopen in een ballon. Of een rondvaart maken met een Salonschip, zeilschip of snelvarende Rib! Watersportvereniging het Bovenwater is met haar vloot Optimisten aanwezig om ook de jongsten onder ons te laten proeven van de watersport.

Rond de Bataviahaven zullen vele marktkramen en tenten opgesteld staan met hierin de nautische markt. Maar ook oude ambachten, bronzen beelden, demonstraties van de KNRM en de Nationale Reserve vinden hier een plekje. Op het Artifest gedeelte vindt u ondermeer een uitgebreide kunstmarkt, een podium met live music, dans en cultuur. Op verschillende plaatsen kan u genieten van lekker eten, muziek en theater. Voor kinderen is er meer dan genoeg te doen en te zien op het Kidsplein waar schmink, springkussens en een bungytrampoline zeker niet ontbreken. Dit jaar is er een unieke mogelijkheid om met een helikopter een rondvlucht te maken vanaf het festival terrein. Kijk voor het boordevolle programma op www.bataviahaven.nu of www.artifest.nu en kom zaterdag 23 en 24 juni naar de Bataviahaven. Graag tot ziens in de mooiste haven van Nederland!

terug