Samenwerking tussen Mulder Shipyard en Omega Architects

De bouw van de nieuwe 30 meter “Mulder 98 Flybridge” is momenteel in volle gang. Mulder Shipyard heeft in overleg met de opdrachtgever, Frank Laupman/Omega Architects de opdracht gegeven voor het ontwerp van het interieur. Omega heeft ook het interieur ontworpen van de tweede Bellagio, die recent door Mulder Shipyard is verkocht. De Bellagio wordt gebouwd onder het label “Built by Mulder”.

Op dit moment wordt volop gewerkt aan het 30 meter lange, aluminium casco van de nieuwe Mulder 98 Flybridge. Nadat het casco klaar is, wordt gestart met de montage van de leidingen ten behoeve van de diverse systemen. Het totale interieur van het jacht wordt “zwevend” geïnstalleerd, voor optimale geluids- en trillings isolatie.

Het interieur bestaat grotendeels uit Amerikaans notenhout, dat zowel gebeitst als ook naturel wordt toegepast. In het design zijn mooie contrasterende materialen en kleuren verwerkt. Er worden bijvoorbeeld veel leren panelen aangebracht. En diverse geborstelde RVS details zorgen voor een moderne sfeer. Het gehele interieur wordt gebouwd door de eigen afdeling “Mulder Interieurbouw”, zodat goede afwerking en kwaliteit gewaarborgd is.

De bouw van de eerste Bellagio is in volle gang en het jacht zal in de loop van dit jaar gereed zijn. Vorige maand is bovendien een tweede Bellagio verkocht aan een opdrachtgever uit Rusland. Dit jacht zal net als de Mulder 98 Flybridge een interieur krijgen dat is ontworpen door Omega Architects. Dit interieur wordt licht en modern met een zeer open karakter. De tweede Bellagio zal door de eigenaar gebruikt gaan worden voor “day-trips”. Mulder Shipyard heeft hoge verwachtingen van dit nieuwe model.

terug