Opening en open dag Vedette Jachtbouw druk bezocht

Op 1 juni j.l. opende Vedette Jachtbouw haar nieuwe werf op een zeer spectaculaire wijze! Niet alleen bij het dopen van jachten maar ook bij vliegtuigen is het gebruikelijk om de naam met champagne te besprenkelen. Gewoon, omdat het zonde is om een fles stuk te gooien tegen de lak. Nadat Hans van Veen, eigenaar van Vedette Jachtbouw, in een toespraak de Vedette klanten, het Vedette team en leveranciers bedankte voor het vertrouwen dat zij hebben in Vedette Jachtbouw, ging Marion van Veen met een hoogwerker de lucht in om de meterslange naam op de gevel te besprenkelen met champagne. Geheel in stijl van de jachtbouw werd dus nu ook het pand gedoopt.

De locatie aan de Leidse Vaart in Ter Aar straalt professionaliteit en positiviteit uit. Je voelt je gauw op je gemak en dat vertaalt zich in opdrachten. In korte tijd verkocht Vedette maar liefst 5 schepen. Niet alleen het pand is gegroeid, de Vedettes groeien mee. Vedette introduceert binnenkort de Vedette 12.30 in een cabin versie, of met stuurhuis en open kuip of achterkajuit. Twee Vedettes 12.30 met stuurhuis zijn reeds in aanbouw, uiteraard in opdacht. De introductie van deze nieuwe Vedette lijn moet zelfs nog komen.

De aansluitende open dag op zaterdag 2 juni was tevens een groot succes. Het was prachtig weer en het liep dan ook storm bij Vedette.

terug