On Deck/Imhoff official partner van Batavia Sailing Center

On Deck/Imhoff en het Batavia Sailing Center, match- en teamracecentrum van Nederland, zijn deze week een driejarige samenwerking overeengekomen. Daarmee is On Deck/Imhoff na Batavia Stad en Winner Yachts de derde partij die zich als official partner aan het nieuwe zeilcentrum in Lelystad verbindt. On Deck wil haar merken graag onder de aandacht brengen in zeilend Nederland en de activiteiten rondom het Batavia Sailing Center vormen daarvoor een uitstekend platvorm. Onderdeel van deze overeenkomst is de promotie van Imhoff Technical Sailing Wear, zowel voor de topwedstrijdzeilers van het Batavia Sailing Center, als aan de leden en de comitéleden die betrokken zijn bij de organisatie van de nationale en internationale wedstrijden.  Tijdens de komende Silverfleetraces van 23 en 24 juni a.s. wordt de samenwerking voor de eerste maal zichtbaar. 

Fettje Osinga, manager van het Batavia Sailing Center, is bijzonder verheugd over deze samenwerking: “Het is heel prettig als een A-merk als On Deck/Imhoff zich voor een langere periode aan je organisatie wenst te binden. Niet alleen verzekeren wij ons hiermee van een partner die actief haar merken onder de aandacht wil brengen, maar vooral van een partij met heel veel kennis en deskundigheid op het gebied van bootuitrusting en zeilkleding. We hebben op dit moment acht boten in de vaart en met de kennis van On Deck/Imhoff kunnen we die in een perfecte staat brengen en vooral houden.” 

On Deck/Imhoff kiest voor het Batavia Sailing Center omdat het gelooft in de innovatieve opzet van het zeilcentrum. Bart Brouwer van On Deck/Imhoff: “Batavia Sailing Center is ambitieus en kiest nadrukkelijk voor kwaliteit. Zij richten zich daarbij zowel op de topsport als de breedtesport. Daarbij is er volop plaats voor talentontwikkeling met onder andere lasertalentprogramma’s. Er start na augustus een Finnproject gericht op de OS van 2016.

“Wij hebben als On Deck / Imhoff een verantwoordelijkheid om de zeilsport op alle mogelijke manieren te stimuleren. Het is voor de branche van belang dat niet alleen de huidige, maar ook toekomstige generaties jarenlang met veel plezier actief zijn in de zeilerij. Met dit initiatief biedt het Batavia Sailing Center mensen de gelegenheid kennis te maken met de zeilsport. Dat is van groot belang voor onze klanten, immers hoe meer mensen nu of straks actieve zeilers zijn hoe beter dat is voor onze branche. ” Met alle bekende A merken op zeilgebied in ons assortiment en met een zeer ervaren groep topzeilers in ons huis, vind On Deck het erg leuk om met het Batavia Sailing Center dit initiatief tot een succes te maken.

Zowel On Deck/Imhoff als Batavia Sailing Center hebben elkaar gevonden in de wens een langdurig partnership aan te gaan. Dat is meer dan alleen reclame legt Fettje Osinga uit: “We zijn na een lange voorbereiding nog maar kort onderweg en hebben al veel gerealiseerd. In dat proces kunnen we de expertise van onze partners, maar ook hun drive de beste te willen zijn, heel goed gebruiken. In zo’n samenwerking is van belang dat je je ambities en drive deelt. In On Deck/Imhoff hebben wij zo’n partner gevonden. Wij zijn er van overtuigd dat zij met hun kennis, expertise en materialen een belangrijke bijdrage zullen leveren aan de ontwikkeling van het Batavia Sailing Center. Daarbij is ook het enthousiasme van de mensen zelf van On Deck/Imhoff van onschatbare waarde; dat is heel prettig werken. Ze nemen een ongelooflijke hoeveelheid kennis en ervaring mee.”

Ook voor de leden van het Batavia Sailing Center is de deze week beklonken samenwerking van belang. De snel groeiende schare van “nieuwe” zeilers kan dankzij de speciale programma’s van het Batavia Sailing Center profiteren. Zo hebben zij geen eigen boot nodig, kunnen ze  onbeperkt gebruik maken van de vloot van het Batavia Sailing Center en zijn zij verzekerd van eersteklas materialen. “Al met al is deze samenwerking goed voor heel veel zeilers en daarmee een stimulans voor de watersport business in z’n totaliteit”.

www.bataviasailingcenter.nl

terug