Nu ook refits bij Steeler Yachts

Naast de bouw van moderne, hoogwaardige state-of-the-art motorjachten gaat Steeler Yachts zich ook toeleggen op refits van bestaande jachten tot 25 meter lengte. Klassiek of modern, variërend van een nieuw verfsysteem en nieuwe stoffering tot de inbouw van een boeg- en hekschroef of een compleet nieuw technisch systeem. 

Hans Webbink, directeur van Steeler Yachts: “Het is geen geheim dat er een grote groep jachteigenaren is die aanvankelijk dacht een nieuw schip te kopen, maar toch heeft besloten het te houden. Maar het dan wel aan te passen aan de huidige wensen en behoeften. Ze kiezen voor een nieuw teakdek, verfbeurt, vernieuwen de techniek, andere motor en stoffering. We hebben de vaklieden in huis, beschikken over een goed geoutilleerde werf en bieden een breed scala aan mogelijkheden. Bovendien is een refit een goede investering in de waardevastheid van een motorjacht.” 

Na een grondige inventarisatie van de wensen en inspectie van het schip, wordt een compleet uitgewerkte offerte gemaakt. Na gunning wordt een definitieve planning gemaakt en wordt er gestart met de werkzaamheden. Tijdens het refit-proces onderhoudt Steeler Yachts nauw contact met de klant. Na afronding van de refit volgt een uitgebreide proefvaart om de systemen uitgebreid te testen. Uiteraard geeft Steeler Yachts garantie op de uitgevoerde werkzaamheden. 

Steeler Yachts is bekend door de Steeler NG 40, 43, 50 en 65. Het bedrijf is gevestigd in Steenwijk. Naast Steeler Yachts bouwt de werf ook de Bronson 29 en 36 Tender en custom jachten voor ontwerpers als Vripack. 

Meer informatie vindt u op: www.steeleryachts.com

terug